Remy Evers
“Gewoon Remy”

Remy Evers doet in zijn voorstelling Gewoon Remy de ultieme poging om iets van het leven te maken. 

Met de voorstelling Gewoon Remy won hij de juryprijs 2019 van cabaretfestival Cameretten.

Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was. En niet alleen zij zeiden dat, maar ook andere ouders, andere kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Remy barst van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar eerst moet hij nog even Prins Carnaval worden om zijn overleden vader te eren. Absurdistisch, beeldend en met een vleugje engagement.

Remy Evers studeerde in 2017 met de absurdistische theatergroep Un, Dos, Stress (onder andere Thijs van de Meeberg en Marco Lopes) af aan de Koningstheateracademie in
‘s-Hertogenbosch. In seizoen 2016/17 tourde hij samen met Minou Bosua (Bloeiende Maagden) door het land met haar voorstelling Minoux. Na zijn academiejaren ging Remy spelen bij De Cabaretpoel. Remy is niet alleen in het theater te zien en te horen. Hij was ook acteur in bijvoorbeeld Komt een man bij de dokter, was gastschrijver bij De Orde van de Dag van Het Zuidelijk Toneel en Het Nieuw Utrechts Toneel en leverde recent nog een vaste bijdrage aan het radioprogramma De Avondklok op 100% NL.

zaterdag 14 januari
  • Aanvang20.15
  • Datumzaterdag 14 januari


Kaarten kunt u ook kopen aan de kassa van het Arto Theater vanaf 1 uur voor de voorstelling.

Het Arto Theater is geopend vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Het theatercafé is geopend na iedere voorstelling tot 24.00 uur.