Berit Companjen en Tim Hartog

De dubbel van Tim Hartog en Berit Companjen kan niet anders zijn dan een spektakel.
Met het verbale vuurwerk van Berit en de scherpte van Tim nemen deze twee rijzende sterren binnen comedyland je mee in hun wereld van verbazing en zelfspot.

Over Berit
Ze is misschien niet zo groot, maar haar liefde voor stand-up comedy gelukkig wel! Berit werd in 1981 geboren in het Bronovo ziekenhuis in Den Haag. Deze theatermaakster van 1.52m deed met haar eerste voorstelling In godsnaam! mee aan het Groninger Studenten Cabaretfestival, won niet maar stond wel in de finale. Daarna volgde Plan de Companjen, momenteel toert ze door het land met Genoeg is niet genoeg. Ze staat bekend om haar scherpe observaties en uitnodigende persoonlijkheid.

Over Tim
Op jonge leeftijd wist Tim Hartog (16 december 1986, Rotterdam Zuid) al dat hij cabaretier wilde worden. Na vier jaar op de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch studeert Tim in 2010 af met zijn afstudeervoorstelling. In datzelfde jaar doet hij mee met cabaretfestival Cameretten en bereikt de halve finale. In 2015 behaalde Tim de finale van het Leids Cabaret Festival.
“Tim is een echte stand-upper, gezien zijn interactie met het publiek en de hoge dosis grappen. Tegelijkertijd bevat zijn voorstelling ook een rode draad.”
— Juryrapport Leids Cabaret Festival

zaterdag 9 december
  • Aanvang20:15
  • CastBerit Companjen en Tim Hartog
  • CastBerit Companjen en Tim Hartog
  • Datumzaterdag 9 december


Kaarten kunt u ook kopen aan de kassa van het Arto Theater vanaf 1 uur voor de voorstelling.

Het Arto Theater is geopend vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Het theatercafé is geopend na iedere voorstelling tot 24.00 uur.