BEZOEKINFORMATIE

Wij doen er alles aan om jouw theaterervaring zo soepel en plezierig mogelijk te maken. Lees alles over openingstijden, kaartverkoop, parkeren en meer, zodat je optimaal kunt genieten van de magie die ons podium te bieden heeft.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons intieme theater.

Het Arto Theater is geopend vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Het theatercafé is geopend na iedere voorstelling tot uiterlijk 24.00 uur.

  • Kaartverkoop geschied online via de link op deze website.
  • Aan de kassa van het theater vanaf 1 uur voor aanvang van de betreffende voorstelling. In het theater accepteren wij uitsluitend pin-betalingen.
  • Bij verhindering nemen wij geen gekochte kaarten terug. Overdragen aan een ander is wel toegestaan.
  • Het Arto-theater is slechts beperkt toegankelijk voor rolstoelen. Wilt u het theater bezoeken in een rolstoel stuur dan een email naar info@artotheater.nl zodat wij kunnen bekijken of dat voor die voorstelling mogelijk is.

Met de fiets
Het Arto Theater is uitstekend met de fiets te bereiken. Er is naast en rondom het theater voldoende mogelijkheid om uw fiets te parkeren. Het is helaas niet mogelijk om uw elektrische fiets op te laden in het theater.

Openbaar vervoer
Het Arto Theater in Schoonhoven is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Gouda, Utrecht en Rotterdam. Er rijden uit al deze steden bussen naar Schoonhoven toe. De lijnen 195, 295 en 497 stoppen in en vertrekken uit Schoonhoven. Voor de verschillende dienstregelingen of een persoonlijk reisadvies kun je terecht op: 9292OV.

Parkeren
In de binnenstad van Schoonhoven is het lastig om te parkeren. Er geldt op veel plekken beperkte parkeertijd met een blauwe schijf. Daarom hieronder een aantal parkeerplaatsen die goed en eenvoudig te gebruiken zijn. Vooral P1 en P2 zijn ideaal gelegen en binnen loopafstand van de stad.

Parkeren in Schoonhoven Zilverstad is gewoon gratis. Je kunt het beste parkeren op de parkeerterreinen aan de zuidzijde van de stad (volg de borden P1/P2 Centrum). Vanaf hier wandel je binnen een paar minuten door de imposante Veerpoort direct de historische binnenstad in. 

Route naar parkeerplaats P1
Route naar parkeerplaats P2

In ons theater werken wij uitsluitend met pin-betalingen.

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over het Arto Theater? Stuur een mail naar: secretariaat@artotheater.nl met als onderwerp ‘Ik wil Artomail’.

Het is niet toegestaan tijdens de voorstelling foto-, video- of geluidsopnamen te maken, tenzij de artiest nadrukkelijk toestemming geeft.

Zelf meegebrachte consumpties mogen niet genuttigd worden.

Het theater is niet aansprakelijk voor verlies of schade aan je eigendommen. Het Arto-Theater heeft een onbewaakte garderobe, het gebruik hiervan is op eigen risico.